ANDROID 5.1 TV BOX

TV BOX ANDROID – DESCOPERĂ TEHNOLOGIA SMART!

În era tehnologiei, televizorul nu mai este un simplu dispozitiv folosit pentru a urmări canalele de televiziune, dat fiind că acesta a început să fie utilizat în numeroase feluri. Alături de cablul coaxial folosit dintotdeauna, LCD-urile primesc astăzi semnal video de la multe alte dispozitive. Așa se face că astăzi vorbim mai des despre smart TV-uri, decât clasicele televizoare folosite în trecut pentru a urmări emisiuni, știri sau filme. Așa se face că producătorii oferă o gamă variată de televizoare dotate cu o mulțime de funcții inteligente, la prețuri foarte bune, ceea ce atrage din ce în ce mai mulți clienți.

În cazul în care sunteți interesați de tehnologia smart TV, magazinul online Supraveghere Canton are pentru dumneavoastră TV Box Android, un sistem menit să vă transforme LCD-ul într-un smart TV. Un media box este o cutie de mici dimensiuni ce poate fi comparată cu un mini PC și care rulează un sistem de operare Android, în acest caz. Desigur, există și modele ce rulează Windows sau tvOS de la Apple.

Acest TV Box Android poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unei telecomenzi, unui controller propriu sau chiar a unei tastaturi wireless. Dispozitivul poate fi conectat prin HDMI, astfel că poate fi utilizat alături de LCD-uri, oferind în același timp și posibilitatea unor conexiuni WiFi sau Bluetooth. Desigur, pentru a beneficia de toate aceste funcții, TV-ul dumneavoastră trebuie să facă parte din noile generații de televizoare.

TV BOX ANDROID – CUM TRANSFORMĂM UN TV OBIȘNUIT ÎNTR-UN SMART TV?

În cazul în care sunteți pasionați de tehnologie și televizoare în mod special, cu siguranță ați observat tendința producătorilor de a veni cu ceva nou pe piață. Smart TV-urile nu mai sunt o noutate de câțiva ani buni, acestea fiind la mare căutare de către împătimiți. Într-adevăr, avantajele acestor dispozitive inteligente constau în faptul că vă puteți conecta la internet, puteți urmări filme și diverse alte programe online, dar puteți efectua multe alte aplicații. Prin urmare, acest TV Box Android este un dispozitiv pe care merită să-l aveți în casă.

Ce puteți face cu acesta? Dispozitivul permite folosirea oricărei aplicații, în funcție de sistemul de operare al acestuia. Prin urmare, vă veți putea bucura de aplicații precum HBO Go, SeeNow, Deezer, YouTube, Netflix etc. Mai precis, dispozitivul este creat pentru orice servicii de streaming audio-video disponibile pe telefoane sau tablete, conținutul acestora fiind redat cu ușurință pe TV. Mai mult, cu ajutorul unui TV Box Android veți putea sta pe Facebook, veți putea urmări online filme, seriale și alte emisiuni, sau veți putea naviga pur și simplu pe internet.

Cumpără și tu un TV BOX ANDROID!

Dacă v-am convins de utilitatea acestui dispozitiv, nu mai stați pe gânduri și comandați un TV Box Android la magazinul online Supraveghere Canton. Aici veți găsi o gamă variată de produse, dar și prețuri cât mai accesibile, pentru toate buzunarele. În plus, beneficiați de sfaturile specialiștilor care vor avea grijă să faceți cea mai bună alegere!

Produse pe pagină:
Sortare după:
I8/ Telecomandă cu tastatură și touchpad mouse wireless 2,4 GHz -50%

I8/ Telecomandă cu tastatură și touchpad mouse wireless 2,4 GHz

Tastatura I8, mică și ușoară, este ideală pentru utilizarea sa în fața unui televizor. Se conectează foarte ușor la orice echipament cu sistem..

83,30 Lei 41,65 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

MX3-A/ Minitastatură wireless 2,4 G cu Air Mouse, telecomandă cu efect giroscop pentru LCD/TV BOX Mini/Laptop PC

Mouse cu tastatură MX3-A, ideală pentru utilizare cu Smart TV, PC sau cu TV Box. Se conectează foarte ușor la orice echipament cu sistem de op..

47,60 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

RII I7/ Minitastatură wireless 2,4 G cu Air Mouse, telecomandă combo cu efect giroscop pe 6 axe pentru TV BOX Mini/Laptop PC -56% Stoc epuizat

RII I7/ Minitastatură wireless 2,4 G cu Air Mouse, telecomandă combo cu efect giroscop pe 6 axe pentru TV BOX Mini/Laptop PC

Mouse cu tastatură I7, ideală pentru utilizarea cu televizor, PC sau cu un TV Box. Se conectează foarte ușor la orice echipament cu sistem de ..

95,20 Lei 41,65 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

S905/ TV Box 1000M Ethernet 4K H.265 Android 5.1 Amlogic S905 Quad Core BT 4.0 WiFi HD 2.0 -48%

S905/ TV Box 1000M Ethernet 4K H.265 Android 5.1 Amlogic S905 Quad Core BT 4.0 WiFi HD 2.0

CEL MAI IEFTIN MOD DE A VĂ TRANSFORMA UN TV-LCD ÎN SMART TV CPU: Powerful 2.0 GHz Cortex-A53 quad core Procesor grafic: Penta -core ARM..

392,70 Lei 202,30 Lei Fără TVA: 170,00 Lei

Z4/ TV Box 4K 2GB+16GB Flash Bluetooth 4.0 2,4 GHz/5,8 GHz 3368 Android 5.1 KODI Smart Wifi H.265 -48%

Z4/ TV Box 4K 2GB+16GB Flash Bluetooth 4.0 2,4 GHz/5,8 GHz 3368 Android 5.1 KODI Smart Wifi H.265

CEL MAI IEFTIN MOD DE A VĂ TRANSFORMA UN TV-LCD ÎN SMART TV CPU: Rockchip 3368 Octa-Core (1,5 GHz) Procesor grafic: Quad-Core Mail-T6X seri..

392,70 Lei 202,30 Lei Fără TVA: 170,00 Lei