SISTEME DE ALARMĂ WIRELESS GSM CHUANGO

Sistem alarma wireless GSM – tehnologie inovativa pentru siguranta ta!

Intr-o societate in care nivelul de siguranta nu mai este atat de ridicat, oamenii apeleaza la tot felul de solutii tehnologice atunci cand vine vorba de siguranta lor. La tot pasul exista pericole si infractori ce pot afecta linistea si siguranta unui camin, institutii publice sau oricarui alt spatiu sau perimetru, motiv pentru care un sistem de supraveghere si alarma este cea mai buna solutie de preventie. Asadar, o multime de locuinte sunt prevazute cu sisteme de alarma care sa avertizeze proprietarii cu privire la eventuale pericole venite din exterior.

Desigur, dat fiind ca specialistii ne intampina cu o multime de modele si prototipuri, este greu sa alegem solutia optima fara ajutorul unui specialist. De aceea, magazinul online Supraveghere Canton va ofera o gama variata de astfel de produse, printre care si sistem alarma wireless GSM. Mai exact, acest sistem foloseste comunicarea prin semnale celulare, GSM fiind prescurtarea de la Global System for Mobile communications.  

Totodata, trebuie specificat ca avantajul le apartine sistemelor wireless, intrucat acestea nu sunt prevazute cu tot felul de cabluri, care pot fi taiate sau dezinstakate de catre infractor. Asadar, numai cu ajutorul unui specialist puteti face o alegere potrivita pentru dumneavoastra, iar Supraveghere Canton va sta oricand la dispozitie. 

Ce este un sistem alarma wireless GSM?

Care este scopul unui sistem alarma wireless GSM? In cazul in care se incearca intruziunea intr-o locuinta sau orice alta cladire in mod ilegal aceste sisteme de alarma au scopul de a impiedica infractorii sa-si duca planul la bun sfarsit. Mai exact, declansarea alarmei va  initia interventia unei echipe de securitate, avertizarea fiind transmisa fie sonor(prin sistemul de ascultare disponibil pe centrala , fie vizual (prin intermediul camerelor). Orice incident poate fi evitat sau lamurit cu ajutorul acestor sisteme, intrucat acestea au rolul de a proteja si informa. 

Insa, pentru a beneficia de protectie sporita, este important sa alegeti un sistem care va poate oferi ceea ce cautati. In general, orice sistem de alarma este alcatuit din: centrala de alarma sau panoul de control, telecomanda, tastatura( care permite activarea/dezactivarea sistemului), sirene, detectoarele de miscare si senzorii de intrare(  la usi si geamuri). In mare parte, acest sistem alarma wireless GSM poate fi prevazut si cu buton de panica, ceea ce ajuta la o interventie mai rapida a firmelor de paza. In ceea ce priveste tipul  de conexiune cu unitatea centrala, exista doua tipuri :

sisteme de alarma pentru casa pe linie telefonica fixa

sisteme de alarma wireless, unde conexiunea este posibila prin unde radio(GPRS) sau prin semnale celulare (GSM)

Alege un sistem alarma wireless GSM de calitate superioara!

Daca sunteti  interesati de un sistem  alarma  wireless GSM de inalta performanta, Supraveghere Canton va intampina cu o multime de oferte. Aici puteti gasi cele mai noi si performante sisteme de supraveghere si sisteme alarma, intrucat scopul magazinului este sa va ofere solutii cat mai sigure si cat mai accesibile financiar. Beneficiati de cosultanta si toate informatiile de care aveti nevoie oricand doriti!


Produse pe pagină:
Sortare după:

CG-G5/ Sistem de alarmă CHUANGO GSM/SMS/RFID cu 50 zone wireless și 2 zone pe fir

Caracteristici de bază: - Comunicator GSM pentru operare ușoară 850/900/1800/1900 MHz (nu funcționează cu cartele DIGIMOBIL!) - Suportă ma..

648,55 Lei Fără TVA: 545,00 Lei

GO2/ Sistem de alarmă GSM/SMS cu 50 zone wireless CHUANGO

Caracteristici de bază: - Comunicator GSM pentru operare ușoară 850/900/1800/1900 MHz (nu funcționează cu cartele DIGIMOBIL!) - Suportă ma..

476,00 Lei Fără TVA: 400,00 Lei

WL-GSM-SX/ Sistem de alarmă GSM wireless cu 6 zone wireless (fără fir) -31%

WL-GSM-SX/ Sistem de alarmă GSM wireless cu 6 zone wireless (fără fir)

Alarma GSM wireless se folosește pentru case de vacanță, apartamente, garaje, are până la 6 zone (incluzând contactul magnetic pentru ușă) Sup..

343,91 Lei 238,00 Lei Fără TVA: 200,00 Lei